sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Vuosi 2015 alulle

Heissan Immeiset. Pitkästä aikaa tekstiä tännekin. Raukeen tiimoilta on tullut puuhailtua vaikka ja mitä edellisen kirjoituksen jälkeen. Tällä hetkellä matka on auki vielä 8:lle lähtijälle, joita kuumeisesti etsitään.

Viime vuoden lopulla pidimme kahdet myyjäiset, ensimmäiset Nokialla Citymarketissa ja toiset Vammalan K-marketissa. Myyjäisissä myimme tietysti myös arpoja ja ahkeran arpojen keruun lisäksi pidimme kahdet askartelutalkoot, joissa väsäsimme omin pikku kätösin nerokkaita arpavoittoja.

Raukeen puolesta vuoden viimeisiin juttuihin kuului myös Staabin kokous, jonka pidimme itsenäisyyspäivänä. Suklaansyönnin lomassa muun muassa suunnittelimme T-paidan mainospaikkoja, etsimme hyviä leirintäpaikkoja matkanvarrelta ja päätimme bussifirman. Meitä kuskaamaan lähtee näillä näkymin Pekka Palmgren.

Vuoden vaihduttua aloitimme uuden talkoilemalla loppiaisen tienoilla Sastamalan hautausmailla kynttilöiden keruun muodossa. Pakko sanoa, että olimme aikas hyviä siinä hommassa. Muutamassa tunnissa saimme hautausmaan kaikki muovikynttilät katoamaan sotkematta kuitenkaan hautoja.

Suurin menestys vuoden alussa oli kuitenkin koko porukan Raukee meetti, joka pidettiin Karkun seurakuntatalolla 17.01.2015. Suurin osa porukasta pääsi paikalle ja erilaisten leikkien ja tekemisten kautta pääsimme tutustumaan toisiimme. Tutustumisen lisäksi testailimme väiskejä, saimme pistoksia ja kuulimme lisää muun muassa virallisesta asustuksesta, Hollannin aamupaloista ja extrana keräilimme salaa lähtijöiden toiveita ja ajatuksia ylös ;)


Tässä yksi ryhmistä pelaamassa Raukee aiheista muistipeliä meetissä.


Liuta lähtijöitä kahvilla syömässä herkullista kakkua meetissä.

Näin on alkanut meidän projektimme toinen vuosi ja ehkäpä jopa se tärkeämpi, koska tänä vuonna oikeasti vielä hyppäämme bussiin ja suuntaamme nokan kohti Haarlem Jamborettea. Fiilikset ja odotukset ainakin minulla senkun nousevat, kun tutustuu paremmin porukkaan ja kun lähtöpäivä lähenee.

Tällä hetkellä ajankohtaista on:

  • Viimeisten 8 lähtijän löytäminen
  • Mainosten saanti paitaan (saa ehdotella, jos keksii yrityksiä, jotka voisivat lähteä meitä tukemaan)
  • Talkoita otetaan edelleen vastaan 

Näillä kuulumisilla Marika R. talkootiimistä kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti