sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Enään 119 päivää!

Jännitys alkaa tiivistymään! Enään 119 päivää ja muutama tunti päälle, niin pakkaudumme linja-autoon ja starttaamme kohti Hollantia!

Tämän 119 päivän ajaksi riittää kuitenkin vielä tekemistä. Lähtijöitä on tällä hetkellä ilmoittautunut 37, vielä 5 nopeaa pääsee mukaamme.

Staabi on pitänyt tiiviisti yhteyttä. Avustushakemuksia on lähetelty eri firmoihin, projektia on markkinoitu useissa eri tilaisuuksissa, paidan mainospaikkoja on myyty ja talkoita on pidetty. Myös reissun matkustusvälineemme yhtiö on muuttunut. Uuden kulkupelin meille tarjoaa Turkulainen Mikko Rindell Oy. Vielä ei staabilla ole täyttä varmuutta bussimme lisäherkuista, mutta ehkäpä ne tässä selviävät. :)

Nettisivuja on päivitelty taas ajan tasalle, jos kaipaat jotakin oleellista niin vinkkaapa siitä meille ja korjataan asia. Myös tätä blogia tullaan päivittelemään tiuhempaan tahtiin ja itse reissun ajan tänne ilmestyy matkapäiväkirjaa. Pysy siis linjoilla!

Kolmas kirje lähtijöille yritetään saada liikenteeseen pikapuoliin. Sekä kolmas maksuerä osallistumismaksusta. Olethan muuten muistanut ottaa tehosterokotteesi? Myös passi tai kuvallinen henkilökortti kannattaa ajoissa hankkia, jollei sellaista vielä omista. Ettei se vain jää viime tippaan.

Kevään aikana järjestetään mm. vanhempainilta sunnuntaina 26.4, luultavasti Sastamalan Karkussa. Lähtijöille järjestetään toinen miitti 6.6. Miitti paikka sijaitsee luultavimmin Sastamalan Suodenniemellä. Paikat varmistuvat alkuviikosta. :)

Mitkä fiilikset teillä on? Joko jännittää? Onko pakkaus jo aloitettu?

Kuulumisia tällä erää päivitteli Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti