keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Aika rientää!Enään päälle viisi viikkoa ja odotus vaihtuu muistojen kerryttämiseen. Ovathan kaikki hankkineet passin ja eurooppalaisen sairaanhoitokortin! Olisi myös hyvä jos virallinen kv-paitakin on näkyvissä. Kannattaa myös pikku hiljaa miettiä mitä hankintoja pitää vielä tehdä. Aika menee yllättävän nopeaa ja monesti käy vielä niin, ettei juttua jota etsii löydykkään niin helpolla. Nettisivuilla oleva varustelista on melkein lopullinen. Hollannista ei ole tullut infoa pitääkö ohjelmiin olla jotain erikoista mukana. Vihreitä vaatteita kannattaa kuitenkin ottaa mukaan meidän alaleirin värin mukaan. Ja kassien kokoon myös huomiota. Leirikassi noin 60 l ja matkakassi noin 40 l. Eli suurinpiirtein tuon kokoisia laukkuja. Eli ei suuria jääkiekkovarustekasseja.

Miitin peruuntuessa staabi päätti käyttää päivän ja edellisen illan hyödyksi pitämällä maraton kokouksen. Paljon saatiin aikaan ja päätöksiä syntyi. Seuraavan kirjeeseenkin tulee paljon tärkeää asiaa mm. lähtöpäivästä. Kirjeeseen tulee myös huoltovartiot, hytti ja telttajaot.

Tässä kokouspöytää, jo osittaisen siivouksen jälkeen.

Päätimme myös leirintäalueet, joilla tulemme yöpymään matkan aikana. Menomatkalla ensimmäinen leirintäalue on Ruotsissa Kalmar campingissä, toinen myös Ruotsissa Haboljung campingissä ja kolmas Saksassa Elbe campingissä. Paluumatkalla meillä on yksi leirintäalue yö vähemmän, ensimmäinen Saksassa Elisabethtehn camping ja Tanskassa toinen Rödvig Camping.

Ruokalistatkin tehtiin matkanajaksi. Ainakin makaronimössöä on luvassa. Hernekeittokin listalle  päätyi vaikka se monen inhokkiruokaa taisi ollakkin.

Raukee merkit ovat saapuneet ja osa on ne saanutkin. Alla kuva merkistä. Merkkejä jaellaan sitä mukaan kun me ihmisiä olemme nähneet, mutta miitissä viimeisetkin saavat merkkinsä. Samalla tulee myös muutkin merkit, jos niitä on tilattu raukeen kautta. T-paidatkin on tilaukseen laitettu ja ne jokainen saa lähtöpäivänä. Myös yksi sponsorimme Levorannan autoliike lahjoittaa jokaiselle lähtijälle lippalakit, jotka saa myös lähtöpäivänä.


Nyt viimisinä päivinä ennen lähtöä blogia ei ihan hirveästi päivitellä, mutta kannattaa aina käydä tsekkaamassa tilanne. Matkan alkaessa tännehän tulee matkapäiväkirjaa, josta voi käydä lukemassa, miten matka on sujunut.

-Hale

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti