tiistai 21. heinäkuuta 2015

20.7. Lähtöpäivä

 

Eilen lähdimme klo 17 Seurakuntatalolta kohti Turkua, jossa menimme laivaan ja syömään. Kun vatsat olivat täynnä,  lähdettiin tuhlaamaan rahat pelikoneisiin ja ostoksiin, jonka jälkeen siirryttiin hytteihin.

-EeliOmalta osaltani päivä alkoipuoli ysiltä aamulla leipien haulla ja vielä muutamien tavaroiden hankinnalla. Staabi kokoontui Nikoa ja Mikkoa lukuunottamatta kahdelta SRK-talolla ja raukeelaisia alkoi saapumaan puoli kolmen jäljestä. Tällä aikaa Niko ja Mikkopakkasivat tavaroita varastolla, Seukulla bussikuskimme Matin ja paluumatkan toisen kuskin Markun kanssa.

SRK-talolla kaikille jaettiin varustepussi, joka sisälsi mm. kv-huivin, väiskin, raukeepaidan ja reissuvihon. Jaakko oli tekemässä meistä juttua lehteen ja otti kuvia lähtötunnelmista.
Bussin viimein saavuttua, saimme tehokkaasti sen pakattua loppuun. Kaikki tavarat mahtuivat kyytiin, eikäkenenkään, ainakaan toivottavasti, laukkua jäänyt SRK-talon pihapiiriin. Ryhmäkuvan ja viimeisten halien jälkeen lähdimme kohti Turkuaja Siljan terminaalia. Matkalla poimimme kyytiin vielä Mian Turusta ja kiertelimme ympäri ämpäri Turun keskustaa.

Laivalla menimme hyttien kautta heti illallisbuffettiin syömään mahat pullolleen. Loppu illan sai vapaasti kulkea laivalla ja kiltisti kaikki olivat kahdeltatoista hyteissä nukkumaan menossa, aamulla kun tulee olemaan aikainen herätys.

-Hale

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti