torstai 6. elokuuta 2015

1.8. Sporttipäivä

Herättiin, käytiin lipunnostossa jamsyötiin sit aamupalaa. Vaihdettiin edustusasut pois päältä ja lähettiin sit ohjelmaan. Aamupäivällä olin pelaamassa ultimatea. Meidän vihreä joukkue ei pärjännyt kauheen hyvin, mutta kivaa oli. Lopppuottelu käytiin keltaisten ja sinisten välillä. Siitä mentiin syömään ja sit taas ohjelmaan.Tällä kertaa jotain larppauksen tapaista. Knights & peasants oli pelin nimi. Yksinkertaisesti etsittiin kultaa ja sitten sillä kultakimpaleella pystyi ostamaan rannekkeen, jolloin yleni ritariksi. Mitä enemmän rannekkeita, sitä voimakkaampi olit.


Loppupäivä meni sit sillain tosi chllisti. Hengattiin Mokkiella (leirikahvila) ja pelattiin korttia.

-Pihla


Herätys oli puoli 8 aikaan. Ensin oli lipunnosto ja aamupalan jälkeen aamun urhwiluaktiviteetti, jossa itse olin wipe outin tyylisessä aktiviteetissa.

Lounas olin noin puoli 13 aikaan, jonka jälkeen iltapäivän aktiviteetti. Illemmalla oli tarkoitus mennä suihkuun, mutta päädyttiin Mokkieen liian pitkien suihkujonojen takia. Päivällisen jälkeen mentiin lähettään postikortteja ja chillaan Mokkielle.


Siitä mentiin iltapalalle savuun ja iltapalaveriin, josta lähettiin diskoon. Disko kesti 22-00. Sit mentiin hampupesulle ja siitä nukkumaan.

-Fanny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti