maanantai 6. lokakuuta 2014

Raukee etenee ja valtaa alaa

Viime perjantaina 3.10 pidimme infotilaisuuden Salokunnan kirkolla Kärppälässä. Paikalle saapui staabin lisäksi tuttuja kasvoja omista lippukunnista ja muutama muistakin. Iloiseksi yllätykseksi (ainakin minulle yllätykseksi) tuttujen naamojen lisäksi paikalle ilmestyi autollinen Ylöjärveläisiä.

Oli mahtavaa nähdä lähtijöitä ihan livenä ja päästä vaihtamaan sananen siellä toinen täällä. Reissun odotuksen vain kohosivat, kun tajusi kuinka mahtavia ihmisiä on mukaan lähdössä ja tunsi huoneessa leijuvan odotuksen ja jännityksen ilmapiirin. Kaikki odottivat innolla, mitä kaikkea heille kertoisimme. Taisipa staabiakin hieman jännittää esiintyminen :)Kävimme läpi mitä kaikkea Raukee pitää sisällään.
  • Suvi kertoi leirin teemasta, mistä maista ihmisiä on tulossa ja muutenkin mitä kaikkea on päätetty ja miten jatketaan
  • Mikko esitteli viimeisimmän reitin ja kertoi, mitä vielä on päätettävä. Leirintäalueet ja nähtävyydet olivat ainakin vielä auki. Ehdotuksia otetaan kuulemma vastaan.
  • Mari kertoi, mitä kaikkea reissun 950 euron hinnalla oikein saa
  • Ja minä pääsin edustamaan talkootiimiä ja kertomaan kaiken oleellisen menneistä ja tulevista talkoista
Lopuksi saimme kasan uusia ilmoittautumisia, niin että infotilaisuuden jälkeen lähtijöitä oli jo 24 henkeä. 

Tärkeitä juttuja, joita itse poimin olivat muun muassa
  1.  Paikkoja on vielä/enää 18 jäljellä. Vielä mahtuu mukaan ja saa kaverinkin mahtumaan, jos toimii nopeasti.
  2.  Tietenkin talkoot: niitä on vielä tulossa. Tänä vuonna todennäköisesti tilataan vielä toinen satsi karkkeja ja keksejä, jos myyjiä on tarpeeksi, pidetään kahdet myyjäiset, askartelutalkoot ja mahdollisesti kynttilöiden keräystä haudoilta. Tulevat talkoot voi tarkistaa projektin nettisivuilta. Uudet talkooideat otetaan ilolla vastaan.
  3. Vaikka reissun hinta katta paljon vakuutukset, passi ja rokotteet pitää kuitenkin hankkia itse. Tosin rokotteista A- ja B-hebatiitti saatetaankin hankkia yhdessä, niin saadaan halvemmalla ja pistellä miitissä, mutta siitä lisää lähtijäkirjeissä.

Ennen kaikkea fiilis matkan suhteen on tällä hetkellä aika korkealla ja itse ainakin odotan innolla, ketä kaikkia porukkaan vielä saadaan.

-Talkootiimin rivijäsen Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti