lauantai 8. elokuuta 2015

4.8. Walibi

Aamu oli aikainen ja haikea. Päivän ohjelmana oli matka Walibi huvipuistoon, mikä oli hyvä loppuhuipennus viimeiselle viralliselle leiripäivälle. Aamulla täytyi kuitenkin jättää hyvästit  skotlantilaisille ystäville, jotka lähtivät aikaisemmin leiriltä.


Parin tunnin bussimatkan jälkeen saavuttiin Walibiin hiemankehnossa säässä. Se ei estänytlaitteissa ajamista. Yhdeksi parhaimmista laitteista nousi Goliath, suurin vuoristorata huvipuistossa. Päivä kului ehkä vähän liiankin nopeasti. Kun palattiin takaisin, alkoi paistaa aurinko, mikä teki purkamisen aloittelun helpoksi.Loppu ilta meni siis purkaessa ja valmistuessa päättäjäisiin. Tällä kertaa saatiin istua juhlassa ilman sadevaatteita. Juhlassa saatiin viimein nähdä täysikasvuiset avatarit. Riemu oli suuri meidän omalla alaleirillä, kun näytti siltä, että voitimme muut alaleirit avatar-pisteillä. Pettymys oli kuitenkin kova, kun ilmeni, että tulimmekin viimeiseksi. Lopulta saimme vielä hienon ilotulituksen hämärällä iltataivaalla ennen nukkumaanmenoa.

-AmandaHeräsimme aamulla muistaakseni kuuden aikoihin... Tai en tiiä. Kun olimme syöneet aamupalan ja tehnyt eväät niin lähdimme huvipuistoon jossa oli ihan kivaa 3/5. Huvipuistossa oli monta kivaa laitetta, vuoristoradoista kaikenlaisiin pyöriviin härveleihin. Hupeilun jälkeen menimme purkamaan savua ja päivän päätteeksi oli vielä leirin päättäjäisjuhlat. Suruksemme hävisimme avatar kilpailun :(.

-Keisari Sakkeus I

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti